Om oss, hur det startade och vart vi är på väg idag

Vad vi kan göra tillsammans

Inspirerande utbildning är nyckeln till ett lyckat utvecklingsprojekt. Med lång erfarenhet av en mångfald metoder och modeller kan vi skräddarsy ett unikt tema för just ert utbildningsbehov.

Förstärk dina budskap med film, bild och ljud som talar till alla sinnen. Vad är syftet med det du vill kommunicera och hur tas det effektivast emot – Kanske inte alltid är i skriven form!

Lösningar för din målgrupp där dom är. Integrera webben med starka sociala medier tex LinkedIn, Facebook, Youtube och Vimeo för employer branding i syfte att stärka befintliga och attrahera nya medarbetare.

Hur vi gillar att samarbeta

Vi jobbar utifrån er budget där vi alltid levererar bästa möjliga resultat utifrån era förutsättningar!

Vi är ett skönt, kreativt och resultatorienterat gäng som är enkla att samarbeta med och har hjärtat på rätt ställe. Vårt engagemang och fokus är att leverera bästa möjliga effekt och resultat utifrån förutsättningar och budget.

Vårt team är alltid redo att arbeta med spännande och engagerade kunder. Är du redo att påbörja ett kreativt samarbete med oss? Hör av dig.

Kompetenser

Vi jobbar ofta med olika produktioner som spänner över ett stort område vad gäller kompetens och utrustning. Då vi är ett litet bolag så besitter våra medarbetare på samtliga kompetenser för att med smarta lösningar kunna hjälpa er snabbt och kostnadseffektivt inom

  • Digital utbildning
  • Lärplattformar
  • Film och Foto
  • Webb och Grafik
  • Marknadsföring och Sälj

Större projekt kräver extra resurser som exempelvis projektledare, ljudtekniker, regissör, grafiker, stylist, hår, smink, skådespelare, musik, speaker, m.fl. Externa resurser som plockas in i projektet debiteras med faktisk kostnad plus handelspåslag.

Tveka inte att kontakta oss om du har ett spännande projekt även om budgeten är liten. Vi kommer göra vad vi kan för att hjälpa till!

Online utbildningar
Lärplattformar
Skapa Innehåll
Webbdesign
Marknadsföring och sälj
Grafik och Design